RECENSIES

Nov 2019 – vastgoedstyling pakket

M. Tomassen:

 Afgelopen week hebben wij een metamorfose ondergaan in ons huis die te koop staat. Marlous is oprecht een talent en weet met oog voor detail de vinger op de juiste plek te leggen. Ons huis kreeg professionaliteit en de warmte die het nodig heeft om ons huis verkoopbaar te maken. Persoonlijke aandacht en een heldere uitleg. Dank je wel Marlous voor jouw prettige positieve energie.

Nov 2019 – Vastgoedstyling pakket

Christel:

 Met een lichte twijfel hebben we Marloes ingehuurd. Ze kwam langs en had hele bruikbare tips om onze woning sfeervoller te maken. 80% van haar ideeën hebben we opgevolgd en ik weet zeker dat we onze woning zonder haar hulp niet zo goed hadden verkocht.

Vraag UP: Waarom twijfelde je? 

 Ik twijfelde, omdat ik het een hoog bedrag vond en omdat ik niet overtuigd was dat het huis er zoveel anders uit zou zien, maar het tegendeel bleek waar. Je bent het waard geweest.

Feb 2019 – vastgoedstyling & interieuradvies

M. Vervloet:

 Marloes heeft bij de verkoop van ons huis gezorgd voor een mooie styling. We waren daar erg tevreden over en daarom besloten we haar ook te vragen voor interieur advies voor ons nieuwe huis. Ze heeft ons positief verrast met haar originele ideeën. Ideeën waar wij zelf nooit op gekomen zouden zijn. Ze wist onze smaak en stijl goed te doorgronden en vanuit daar heeft ze een perfect passend moodboard opgesteld en ons van een interieuradvies voorzien waar we erg blij mee zijn. Daarnaast is ze een prettig persoon om mee samen te werken!

Jan 2019 – review makelaar

Eric Jan Nienhuys, Nienhuys Makelaardij Utrecht.

Ik schakel UP Vastgoedstyling in omdat…

 Marloes een vakvrouw is die met haar inzichten de verkoopopbrengst echt positief beïnvloed

 

Aug 2018 – review makelaar

Bernadette de Vogel, Beumer garantiemakelaars Utrecht

Ik schakel UP Vastgoedstyling in omdat…

 .…eengoed doordachte inrichting en sfeervolle afstyling het beste in een huis naar voren brengt. Kopers krijgen zo een goed beeld wat de mogelijkheden zijn, en de verkopers de beste prijs.

Okt 2018 – review makelaar

Ted Bergholz, April Makelaars De Meern

Ik schakel UP Vastgoedstyling in omdat…

 …. een goed gepresenteerde woning in de meeste gevallen een hogere opbrengst en een kortere verkooptijd voor mijn opdrachtgever oplevert.

 

April 2018 – Vastgoedstyling pakket

 C. van der Heijden

 Marloes is een heel toegankelijk persoon en prettig in de omgang, die bovendien van aanpakken weet. Ze lijkt een soort van zesde zintuig te hebben door de inrichting/stijl van de woning in haar op te nemen. Hiermee weet ze aan de hand van een paar tips en accessoires in een handomdraai de essentiële kenmerken van de inrichting/stijl te benadrukken. Dit weet ze goed vast te leggen op de foto’s. Foto’s die bovendien scherp zijn en een realistisch beeld weergeven van de grootte van de woning. Genoeg tekst. Het resultaat spreekt voor zich: 29 bezichtigingen en binnen 5 werkdagen boven de vraagprijs verkocht!

 

December 2017 – Vastgoedstyling pakket

M. Knippenberg:

 Het was erg nuttig, behulpzaam en ook leuk om advies van Marlies te krijgen over de styling, inrichting en indeling van ons huis voor de verkoop. Zelf zie je gewoontedingen niet meer en achter je spullen zie je jouw verhalen. Maar andere mensen zien die verhalen niet, die zien gewoon spullen. Aanwezige spullen die drukke kleuren hebben, het moeilijker maken om je eigen stijl ervoor in de plaats te zien. Met een prettige, persoonlijke aanpak geeft marlies hele bruikbare (en uitvoerbare) tips. Ze neemt de tijd voor je en laat je huis er met die tips en wat accessoires echt op z’n mooist uitzien. Voor ons betaalden we de kosten in een totaalpakket bij de makelaar, maar we zouden het bij een volgend huis zo weer doen.

September 2017 – Styling woonhuis Utrecht

Woning van Victoria Waney met review in de video hiernaast! Dankjewel Victoria! Erg bijzonder dat je een video hebt opgenomen. En: ‘Graag gedaan!’

 

 

 

Augustus 2017 – Meubelverhuur appartement Utrecht

 Dear Marloes, Thank you for your work again. You helped me so much in selling my apartment. I had an almost empty apartment. You helped me so much in decorations. My apartment became so beautiful. I feel surprised by your expertise. I hope you can help my next house in the future. Great job! Best Regards, Lu

 

juni 2017 – Styling appartement Schiedam

Leo de Leede ldeleede@xs4all.nl

 Na het vertrek van mijn moeder naar een verpleegtehuis moesten we “even” het oude huis verkopen. Marloes heeft eerst een plan gemaakt om van de opa en oma flat een verkoopbaar appartement te maken. Zij gaf duidelijk aan welke objecten weg moesten, wat wij zelf als kinderen vanuit ons eigen huis konden plaatsen en als finishing touch heeft zij zelf met eigen spullen de ruimtes vervolmaakt. Daarna heeft ze de foto’s gemaakt, inclusief de 360 graden exemplaren, en een video en alles via de makelaar op Funda geplaatst. Het na het restylen heerlijk lichte en nu ruim ogende appartement is snel verkocht voor een goede prijs. Altijd fijn om een professional in te schakelen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 April 2017 – Meubelverhuur Utrecht

Menno Grandia De-aankoper.nl

 ‘Na mijn oproep op LinkedIn voor een goede vastgoedstyliste werd ik door een collega makelaar getipt om UP Vastgoedstyling in te schakelen. Dit bleek een fantastische keuze. Het huis van mijn relatie was binnen no time verkocht. Het betrof aanvankelijk een leeg huis in Utrecht Oost. Nadat het was ingericht, zag je de verhoudingen en de mogelijkheden. Dit hielp de kijkers om een goede voorstelling te maken. Ik ben ervan overtuigd dat Marloes van UP Vastgoedstyling bij heeft gedragen aan een snellere verkoop en dus een betere koopsom’. Menno Grandia

Maart 2017 – Styling Houten

 ‘Ha Marloes, we zitten nog na te genieten en bij te komen van de snelle verkoop. De adviezen van Up vastgoedstyling hebben er zeker toe bijgedragen dat het allemaal zo goed gelukt is. In eerste instantie was er even de reactie …..jeetje wat moeten we veel……,maar met het aanpakken kwam ook de lol erin en hebben we heel wat van jouw voorstellen kunnen realiseren. Ook de foto’s van “voor”en “na” de restyling laten zien hoe je met relatief eenvoudige tips en middelen goede resultaten bereikt. We kunnen jouw werk dan ook van harte aanbevelen, de kosten van de adviezen en de hulp bij de fotosessie voor de finishing touch hebben zich dubbel en dwars uitbetaald. Hartelijke groeten, Kees en Reina Blom, Houten.

 

Januari 2017 – Styling Den Haag

 ‘Na goed advies en de hulp bij uitvoering leek ons appartement nog lichter en ruimer. Er was direct veel animo en het was binnen een paar dagen verkocht. Op naar ons nieuwe huis! Up, bedankt!’ E & AJ

 

December 2016 – Styling Delft

 ‘Beste Marloes, Bedankt voor jouw inzet. Mede door jouw adviezen hebben we ons huis zo goed mogelijk kunnen presenteren, en vervolgens erg goed verkocht. Je zag mogelijkheden die we zelf niet zagen, zoals het creëren van de inloopkast, erg gewild merkten we toen het storm liep op de Open Huizen Dag. Bedankt! Een aanrader.’ M v. G

 

 

Op Facebook na styling in Utrecht: