REVIEWS

You receive money transfer of 89.44$

2,0 rating
01/08/2021

You receive money transfer of 89.44$ Go to official bank website
Official bank website [url=http://terrible-dragonfly-32.anttunnel.comm/work/drac/?s1=Money]Detail[/url]: [url=http://terrible-dragonfly-32.anttunnel.com/work/drac/?s1=Money]Official bank website[/url]

BennyAcida

Super gedaan!

5,0 rating
09/07/2021

Marloes gaf ons een zeer uitgebreid en goed styling advies. Zij let op dingen die je zelf niet meer ziet en komt ook met verrassende tips. Het stylen van het huis voor de foto’s deed ze professioneel, vriendelijk en betrokken. Haar inzet was het geld dubbel en dwars waard.

W. Crum

Goed advies, met fijn verkoopresultaat

5,0 rating
01/07/2021

Marloes heeft via onze makelaar een verkoopstyling verzorgd. Ze geeft een uitgebreid rapport met zaken die je kunt oppakken, biedt opties aan en is helder in de communicatie. Tijdens het afstylen geeft ze duidelijke opdrachten – het geheel heeft geleid tot prachtige foto’s en een goed verkoopresultaat!

Ilona en Guido

Supertips van Marloes

5,0 rating
13/06/2021

Met Marloes in huis is een succesvolle verkoop verzekerd! Van hele simpele dingen, maakt zij iets heel bijzonders. Ze komt met tips en ideeën die je zelf nooit had kunnen verzinnen. Haar creativiteit heeft ons ook weer nieuwe inspiratie gegeven voor ons nieuwe huis. Wij waren erg tevreden met het eindresultaat! Bedankt Marloes!

Donald en Mariët

Maakt het plaatje compleet

5,0 rating
04/06/2021

Marloes helpt je om met frisse ogen naar je eigen huis te kijken en om zo de aansluiting te vinden met potentiële kopers. Voor ons heeft dit echt bijgedragen aan een soepele verkoop: we zagen de hulp van Marloes ook rechtstreeks terug in de feedback van de kopers.

Chiel

Super gestyled!

5,0 rating
18/05/2021

Eerst dacht ik nog; is dit nou wel nodig?! Maar goed, de meeste Nederlanders kiezen vaker een restaurant die er gezellig uitziet dan dat ze op kwaliteit checken. Het huis zag er na de styling super gaaf uit. Een soort van luxe Airbnb met een hoog VT wonen gehalte. Het is wel even meer dan een kussentje erbij leggen, het gaat om een sfeer creëren. En dat heeft marloes super gedaan! Uiteindelijk 17 van de 30 die een bod deden en de rest kan je zelf invullen. Super goed werk Marloes. Ik denk dat je zeker hebt bijgedragen aan een heel mooi verkoop resultaat!

Rob

Net dat beetje extra's voor de verkoop van ons huis

5,0 rating
23/04/2021

Opruimen en inrichten kun je zelf heel goed, maar Marloes deed precies dat beetje extra wat we van een vastgoedstyliste hadden verwacht. In plaats van een opgeruimd huis zag het er ineens funda-waardig uit door de kleine wijzigingen en details die ze aanbracht. Bijna alles deed ze gewoon met de spullen die we zelf al in huis hadden.
Of het heeft geholpen voor de verkoopprijs weet je natuurlijk nooit zeker, maar toen we de foto’s zagen wilden we bijna zelf in dat mooie huis gaan wonen 🙂 Ik zou het zeker iedereen aanraden.

Lieke

Tip top gestyled

5,0 rating
12/04/2021

Marloes is enorm creatief en weet wat stijl is. Dankzij haar tips en verkoopstyling heeft ons huis in heel korte tijd een totaal andere uitstraling gekregen. Wat ook heel fijn was, was dat daar eigenlijk heel weinig investering in nieuwe spullen voor nodig was. Door creatief gebruik van onze bestaande spullen heeft Marloes ervoor gezorgd dat ons huis de WOW factor kreeg. Ik was enorm onder de indruk van het eindresultaat, en potentiële kopers blijkbaar ook. Want de styling van Marloes heeft ervoor gezorgd dat ons huis binnen no-time verkocht was voor een prachtige prijs. Bedankt Marloes!

Dorien

Uitekende styling

5,0 rating
08/04/2021

Marlous heeft voor ons een jaren ’30 hoekwoning gestyled. Ondanks dat het pand totaal gerenoveerd was en van zichzelf een goede sfeer had zijn wij ervan overtuigd dat Marlous een grote bijdrage geleverd heeft in de laatste extra opbrengst. Door de juiste accessoires, de juiste plaatsing van de materialen en de sfeervolle attributen heeft Up Styling het pand bij het grote publiek naar voren kunnen brengen als een heerlijk comfortabel, goed in te richten sfeervol woonhuis. Marlous heeft de koper verleidt en daardoor minstens €30.000 extra voor de verkoper verdient. De opbrengst van de woning is mede dankzij Up Verkoopstyling met ca. 5% t.a.v. de vraagprijs verhoogd.

Lauteslager Makelaars

Tot in de puntjes verzorgde styling!

5,0 rating
25/03/2021

UP Vastgoedstyling heeft de styling van mijn appartement voor de verkoop verzorgd. Dat deed Marloes gedreven, professioneel en heel vriendelijk. Mijn appartement was al netjes ingericht maar de styling heeft er absoluut voor gezorgd dat de verkoop beter en vlotter verliep omdat alles er tot in de puntjes verzorgd uit zag. Bedankt Marloes!

Rene

Verrassend, wat een plaatje!

5,0 rating
20/03/2021

In eerste instantie dachten wij dat een interieuradvies wellicht ietsje zou kunnen helpen; we hadden immers al een fijn ingerichte woning. Toen wij de toch wel behoorlijke lijst met adviezen kregen, schoten we in eerste instantie in de weerstand. Toch zijn we aan de slag gegaan en gaandeweg het proces gingen de kwartjes vallen hoe toekomstige bewoners naar ons huis zouden kijken. Het eindresultaat was verrassend, wat een plaatje! Oeps, willen we nog wel verhuizen 🙂 ? De interesse voor ons huis was overweldigend en we zijn ervan overtuigd dat de investering van de adviezen veel heeft opgeleverd. Marloes, nogmaals onze dank!

R.Rijk

Super resultaat dankzij Marloes!

5,0 rating
07/03/2021

Mede dankzij Marloes heb ik mijn huis super goed kunnen verkopen; dankzij haar geweldige advies mbt inrichting van bepaalde kamers, toevoegen van sfeer met behulp van accessoires en het creëren van ruimte is mijn huis ver boven de vraagprijs verkocht. Zonder Marloes had dit zeker niet zo hard gegaan. Bij elke verkoop beveel ik haar dan ook van harte aan, ook wanneer de inrichting van je huis al een 8 is en je naar een 10 wilt gaan;

Heleen

Marloes is een top professional met een bijzonder oog op de markt

5,0 rating
10/02/2021

Ik had via een andere tevreden klant gehoord wat een groot verschil het advies van Marloes heeft gemaakt bij de verkoop van zijn huis. Sterker nog, ze kregen een top prijs en ze vonden dat Marloes had een groot hand hierin. Het werdt mij aangeraden om echt naar haar te luisteren, dus dat hebben wij ook gedaan.
Zij kwam bij mij thuis en naam alles rustig met mij mee. Bij ieder kamer, hoe mooi je huis is, heeft zij aan mij uitgelegd wat en waarom aanpassing nodig waren. Ik kon haar helemaal volgen en wij hebben ons stikkend best gedaan om ons lange lijst af te krijgen. Een huis in de verkoop zetten vraagt toch een andere aanpak. Ruimte, frisse uitstraling en hier en daar wat erbij omdat het koper van ‘nu’ voelt dat huis ook van nu is. Dit noem ik super advies. Je huis wordt zo mooi en ruim dat je er bijna niet meer weg wilt.
Ik vind ook dat Marloes heeft een hele mooie gevoel voor een huis, zij kijkt heel goed en dat maakt ook een verschil. Het beste uit je huis halen. Zij is zo goed dan zij komt niet van ons af want ik wil graag haar advies voor de inrichting van onze nieuwe huis. Volledige inrichting lukt niet qua tijd maar een ‘Inspiratie’ Advies doet ze wel. Ja hoor, die zit al in planning!!
Wij zeggen neem zoveel of alle advies van Marloes, inmiddels onze Guru en ik durf te zeggen dat je haalt alles uit de verkoop en dan extra. Wij zijn fans!

Ana Santiago Boer

Geweldig, een aanrader!

5,0 rating
22/01/2021

Marlous wat een fantastisch werk heb je verricht. Het huis kreeg door jou inbreng veel meer uitstraling. Hierdoor hebben we zeker een hogere prijs gekregen voor het huis. Bedankt hiervoor.

Lionne

vastgoedstyling

4,0 rating
11/12/2020

Zeer mooi gedaan door Marloes

Elvira

Top advies

5,0 rating
10/12/2020

In verband met de verkoop van mijn woning, kwam ik in contact met Marlous. Het advies had ik al snel binnen en ik ging aan de slag. Wat een geweldige tips! Mijn huiskamer kreeg ruimte en een geweldige uitstraling. En ook de andere kamers werden echt leuk. Marlous kwam zelf afstylen en eerlijk is eerlijk… ik had geen eens zin meer om mijn woning te verkopen. Het voelde zo als thuis en was werkelijk fantastisch ingericht. Niet voor niets kreeg ik 42 bezichtigingen!

Brigitte

Waardevol adviezen van Marloes

5,0 rating
27/11/2020

Marloes heeft ons een flinke lijst met tips & adviezen gegeven om onze flat verkoop klaar te maken. Ze denkt en werkt enthousiast mee om de laatste styling te doen. Onze flat is hierdoor enorm opgeknapt; wat een ruimte en licht. Dit heeft zeker de verkoopprijs verhoogd. Het is een vak apart die Marloes goed beheerst en het was het geld zeker waard!

Lex & Astrid

Ons huis tip top door styling van Marloes!

5,0 rating
05/11/2020

Toen we ons huis voor de tweede keer in de verkoop zetten, hebben we eerst Marloes ingeschakeld. Samen zijn we door ons huis gelopen en per ruimte heeft Marloes ons adviezen gegeven. Kort na onze afspraak ontvingen we een lijst met concrete acties voor wat betreft de styling & voorbeeld foto’s per ruimte. Super handig!
Het was prettig om met Marloes samen te werken. Ze is heel professioneel en doortastend en de tweede keer hebben we ons huis in no time verkocht.
Een echte aanrader!!

Erica en Maarten

Ons huis snel verkocht en volop geïnspireerd voor ons nieuwe huis!

5,0 rating
02/11/2020

Eerlijk gezegd zou het nooit in mij opkomen om een styliste in te schakelen. Maar nu denk ik: “Had ik dat maar eerder gedaan”. Marloes stuurde ons een hele waslijst met tips. Heerlijk om gewoon een lijst af te kunnen werken in een hectische periode van verhuizen. Ik dacht nog even moet ik dan allerlei nieuwe meubels kopen? Maar veel was een kwestie van anders neerzetten en spulletjes gebruiken die iedereen ergens heeft. Daarnaast heb ik enkele dingen (vooral plantjes!) aangeschaft die meegaan naar ons nieuwe huis.
De laatste maanden wonen we dus rustig in een gestyled huis. Zo fijn! Ook de kinderen zijn veel relaxter nu het opgeruimder en gezellig is.
En voor ons nieuwe huis nemen we de tips van Marloes mee.
Nogmaals bedankt Marloes, je hebt veel meer gedaan dan ons huis verkopen. Je hebt ons geïnspireerd voor ons leven.

Arjan en Cornelly van Belle

Verkoopstyling door Marloes, een hele grote aanrader!

5,0 rating
27/10/2020

Wij gingen voor de 2e kans qua verkoop van onze woning en kozen daarbij voor verkoop styling van Marloes (op aanraden van familie en vrienden).
Een dikke aanrader, na bezoek van Marloes ontvingen we een dik rapport met styling punten waarmee we aan de slag zijn gegaan. Kost inderdaad veel tijd en energie, maar wat een mooi resultaat!
Marloes wist de goede draai te geven aan onze woning en spreekt daarmee een groot publiek aan, in samenwerking met een goede fotograaf en goede makelaar werd onze woning nu in een paar dagen verkocht. Dus zeker alle moeite waard!
Dus twijfel niet, maar laat je begeleiden door Marloes!

Angela

Aanrader

5,0 rating
23/10/2020

Marloes heeft ons heel goed geholpen. Duidelijke tips vooraf wat je kan doen om het beter te maken. Later afstylen met de kleine dingen voorhanden. Ik kreeg het idee dat ik een hotelkamer binnen kwam ipv mijn eigen slaapkamer. Eindresultaat waren mooie foto’s, heeft bijgedragen aan veel bezichtigingen en snelle verkoop. Aanrader

Danny

Een aanrader

5,0 rating
14/10/2020

Ongelofelijk hoe Marloes met haar adviezen en hulp je huis verkoop klaar kan maken. Of zoals onze dochter zei: waarom gaan we eigenlijk nog verhuizen. Het huis ziet er nu net zo fantastisch uit.
Het resultaat hebben we terug gezien in de mooie foto’s en de snelle verkoop met een hele mooi prijs. Deze kleine investering is er dus dik uitgehaald!

Ivonne

Vastgoedstyling door Marloes is echt een aanrader!

5,0 rating
12/10/2020

We hadden een tof nieuw huis gekocht en ook echt wel een upgrade t.o.v. ons oude huis. Ons oude huis moest natuurlijk ook verkocht worden.
Met de makelaar kregen wij ook Marloes over de vloer die zonder een blad voor de mond te nemen aangaf wat er moest gebeuren om het er goed verkoopbaar uit te laten zien. Niet altijd even leuk om te horen op dat moment maar achteraf gezien bleek wel dat het een hele goede zet geweest is. We zijn wel 3 weekenden full time bezig geweest om alle actiepunten af te werken, maar het resultaat mocht er zijn.
Sterker nog we vroegen ons daadwerkelijk af waarom we eigenlijk gingen verhuizen…..
Op de dag dat de fotograaf kwam, kwam Marloes ook nog even langs om de puntjes op de i te zetten. Het resultaat was uiteindelijk; een prachtige fotoserie, 48 bezichtigingen en een fraaie verkoopprijs! Vastgoedstyling door Marloes is echt een aanrader!
Of het heimwee is weet ik niet maar ik kijk af en toe nog even op Funda hoe tof ons oude huis er uiteindelijk uit zag…….

Bas

van een uitgeklede Skoda naar een complete Volkswagen

5,0 rating
12/10/2020

Marlous heeft echt waarde toegevoegd aan mijn appartement. Ik ben zelf werkzaam in design en interieur en ben dus behoorlijk kritisch. Appartement stond leeg en ik had geen tijd om het zelf in te richten. Keuze was het te verkopen, ofwel kaal, ofwel ingericht. Marlous heeft dit heel voortvarend aangepakt; zowel het proces zelf als het eindresultaat, was boven mijn verwachting. En ja, de kosten van Marlous vielen in het niet, tov van de meeropbrengsten waartegen ik het appartement heb verkocht.

Guus van Maarschalkerweerd

Styling wordt onderschat! Fantastisch!

5,0 rating
10/10/2020

Waanzinnig resultaat geboekt met de styling! Ons huis maakte een echte metamorfose door. Tips waar wij nooit bij stilstonden. Ondanks dat wij echt wilde verhuizen, werden we stiekem weer verliefd op ons huis. Geweldig toch?
Echt een must voor een succesvolle verkoop van je woning. Sterker nog, als wij naar ons nieuwe huis gaan, nemen wij een nieuw stylingadvies in overweging! Zijn wij zelf gewoon niet goed in. Ieder zijn specialisme!

Léon Plomp

Creatief en warm!

5,0 rating
09/10/2020

Marlous heeft ons geholpen om ons huis klaar te maken voor de verkoop en dat was fantastisch. Ze heeft met haar creativiteit ons huis prachtig en zeer aantrekkelijk gemaakt.
Marlous heeft ons ook tips gegeven voor ons nieuwe huis. Met wat gewaagde combinaties hebben we nu een heerlijke woning om tot rust te komen.

Heleen Brokers

Van Mancave tot verkoopbaar stulpje

5,0 rating
14/09/2020

Marloes heeft mijn huis veranderd van mancave naar verkoopbaar stulpje!
Ik wist zelf niet wat ik moest verwachten, maar mijn makelaar werkte altijd samen met Marloes en had alleen maar goede verhalen. Ik ben volledig op hem gevaren. De eerste ontmoeting was gezellig. Marloes is eerlijk en open, en gaat als een wervelwind door het huis. Wanneer de deur van een kamer open ging kwamen de eerste adviezen al, en deze waterval hield niet zomaar op. Gelukkig kwam er een netjes uitgewerkt lijstje over de mail.
Vol vrisse tegenzin hebben we zo veel mogelijk opgevolgd: Ze verteld niet wat je wilt horen, maar wat je moet horen. Deze eerlijkheid kan ik enorm waarderen. Het verdere verkooptraject ging bijzonder goed: hieruit blijkt dat de adviezen van Marloes blind gevolgd kunnen worden. Ik heb zeer veel kijkers gehad en uiteindelijk voor een mooi bedrag verkocht. Zonder haar advies had ik dit voor elkaar kunnen krijgen

Tijmen

Vakwerk

5,0 rating
06/09/2020

Marloes heeft voor ons voor twee projecten de vastgoedstyling verzorgd. Eerst bij de verkoop van een appartement en direct er achteraan bij de verkoop van een eengezinswoning. In beide gevallen is er vakwerk geleverd. Marloes kijkt met professionele ogen naar de woning, maakt foto’s en komt dan met een adviesrapport hoe de woning optimaal gepresenteerd kan worden om de verkoop te bespoedigen. De aanbevelingen uit haar rapport kun je opvolgen maar als je sommige adviezen te ver vindt gaan dan staat het je vrij deze niet op te volgen. Wij zijn zeer ver gegaan in het opvolgen van de adviezen van Marloes. Die waren niet alleen leerzaam maar ook erg leuk om mee aan de slag te gaan. Je leert met andere ogen naar je eigen woning te kijken en hoe met relatief eenvoudige veranderingen en accessories de sfeer in de woning aangepast kan worden. In feite haal je de persoonlijke touch uit je woning en geeft die dan een neutrale doch sfeervolle uitstraling die bij een zo groot mogelijk publiek er toe moet leiden dat men de woning wil komen bezichtigen en uiteindelijk een goed bod uitbrengt. Voor onze projecten heeft dit zeer goed uitgepakt, de kopers stonden in de rij. Zelfs in Coronatijd heeft Marloes haar werk goed kunnen doen door advies op afstand. Aan de hand van foto’s die wij stuurden heeft zij een prima stylingadvies uitgebracht dat wij bijna in zijn geheel overgenomen hebben. Marloes beschikt zelf over een flinke hoeveel stylingaccessoires waaruit zij kan putten voor het styling van de woning. Daarnaast biedt Marloes de mogelijkheid deze stylingaccessoires voor een bepaalde periode te huren. Hiervan hebben wij gebruik gemaakt. Voordeel voor kopers is dat men bij bezichtigingen het interieur aantreft met accessoires van de foto’s op Funda. De fotograaf die de foto’s voor Funda maakt, is ook erg blij als de styling door Marloes is gedaan. Hij vertelde dat hij dan in de meeste gevallen niets meer in het interieur op hoeft te ruimen of aan hoeft te passen. Dat is soms niet het geval als er geen styliste bij de verkoop betrokken is geweest. De styling van Marloes heeft er absoluut aan bijgedragen dat beide woningen binnen no time verkocht werden tegen een mooie prijs. Samengevat: vastgoedstyling door Marloes van UP Vastgoedstyling betaalt zich dubbel een dwars uit. Een aanrader dus.

Rob & Hanneke

Reactie van UP Vastgoedstyling

Beste Rob en Hanneke, wat een prachtige en uitgebreide review, heel veel dank daarvoor! En super dat het jullie zo goed bevallen is, het was heel leuk om jullie allebei te kunnen helpen met een zo goed mogelijke verkoop! Ook in de gekke ‘Coronatijd’ die net was gestart toen jullie gingen verkopen. Heel veel geluk samen in jullie nieuwe woning!

GEWELDIG zo'n vastgoedstylings pakket!

5,0 rating
03/09/2020

Als je je huis wilt verkopen zijn de dames van Up Vastgoedstyling wat je nodig hebt! Niet alleen is het eindresultaat prachtig; de reis er naar toe was voor ons minstens zo belangrijk! Het geduld, de professionaliteit en kwaliteit die wij vonden in zowel Marloes als Sandy was heel bijzonder. Ze laten allebei merken echt voor de klant te willen gaan en een zo mooi mogelijk resultaat neer te zetten. Dus Nederland, kies voor Up Vastgoedstyling … je gaat blij worden! Dit wil je!

Alexander & Irene de Wilde

Reactie van UP Vastgoedstyling

Wow Alexander en Irene, wat heerlijk om te lezen! We gaan er idd altijd voor dus het is heel fijn als dat ook zo wordt ervaren. En we zijn heel blij dat jullie tweede poging om jullie huis te verkopen geslaagd is, en dat UP er deze keer onderdeel van mocht zijn! Heel veel geluk in jullie mooie nieuwe huis en jullie nieuwe avontuur!

Dank je wel Marloes!

5,0 rating
29/08/2020

Op advies van onze makelaar hebben wij, voor ons huis in de verkoop ging, een afspraak met jou gemaakt. Enthousiast maakte je kennis met ons volgepakte, kleurrijke en drukke huis. Je maakte foto’s en aantekeningen van elke kamer en bent hiermee aan de slag gegaan. Dit resulteerde in handige tips en verrassende adviezen hoe wij elke plekje in en rondom ons huis zo goed mogelijk tot zijn recht konden laten komen. Na de finishing touch met enkele woonaccessoires van jou die we voor een aangename prijs van je konden blijven huren, was ons huis zo opgeruimd en gestyled dat het voor ons gevoel zo in een magazine kon. Mede dankzij jou is ons huis prachtig gepresenteerd op Funda. Wij kijken terug op een goede klik en een hele fijne samenwerking.

Mandy en Dick Troost

Reactie van UP Vastgoedstyling

Wat fijn, ik kijk er precies zo op terug! Super om jullie bij de verkoop te kunnen helpen, nogmaals gefeliciteerd met de succesvolle verkoop en veel geluk in jullie mooie nieuwe appartement!

 

Eerdere reviews

You receive money transfer of 89.44$

2,0 rating
01/08/2021

You receive money transfer of 89.44$ Go to official bank website
Official bank website [url=http://terrible-dragonfly-32.anttunnel.comm/work/drac/?s1=Money]Detail[/url]: [url=http://terrible-dragonfly-32.anttunnel.com/work/drac/?s1=Money]Official bank website[/url]

BennyAcida

Super gedaan!

5,0 rating
09/07/2021

Marloes gaf ons een zeer uitgebreid en goed styling advies. Zij let op dingen die je zelf niet meer ziet en komt ook met verrassende tips. Het stylen van het huis voor de foto’s deed ze professioneel, vriendelijk en betrokken. Haar inzet was het geld dubbel en dwars waard.

W. Crum

Goed advies, met fijn verkoopresultaat

5,0 rating
01/07/2021

Marloes heeft via onze makelaar een verkoopstyling verzorgd. Ze geeft een uitgebreid rapport met zaken die je kunt oppakken, biedt opties aan en is helder in de communicatie. Tijdens het afstylen geeft ze duidelijke opdrachten – het geheel heeft geleid tot prachtige foto’s en een goed verkoopresultaat!

Ilona en Guido

Supertips van Marloes

5,0 rating
13/06/2021

Met Marloes in huis is een succesvolle verkoop verzekerd! Van hele simpele dingen, maakt zij iets heel bijzonders. Ze komt met tips en ideeën die je zelf nooit had kunnen verzinnen. Haar creativiteit heeft ons ook weer nieuwe inspiratie gegeven voor ons nieuwe huis. Wij waren erg tevreden met het eindresultaat! Bedankt Marloes!

Donald en Mariët

Maakt het plaatje compleet

5,0 rating
04/06/2021

Marloes helpt je om met frisse ogen naar je eigen huis te kijken en om zo de aansluiting te vinden met potentiële kopers. Voor ons heeft dit echt bijgedragen aan een soepele verkoop: we zagen de hulp van Marloes ook rechtstreeks terug in de feedback van de kopers.

Chiel

Juni 2020 – Vastgoedstylingpakket

 Marloes heeft ons geholpen met het stylen van ons huis om deze optimaal te kunnen verkopen. Zij heeft heel goed werk verricht, wat heeft bijgedragen aan een snelle en goede verkoop! Marloes is erg sympathiek en deskundig. Ze had zelf ook nog wat leuke decoratiematerialen mee die wij konden lenen, die maakten het plaatje helemaal af! Marloes, hartelijk dank! L. Kurt

 

Mei 2020 – Vastgoedstylingpakket

 Ik ben zeer positief over Marloes en de bijdrage die ze had om ons huis beter te verkopen. Wij dachten dat de beste methode om ons huis te verkopen was dat het zo leeg mogelijk moest zijn. Marloes heeft ons doen inzien dat accessoires kunnen zorgen voor aankleding en er niet gelijk uitziet als prullaria. Met de tips zijn we aan de slag gegaan en naderhand zag het er een stuk gezelliger uit. Kijkend naar ons huis wist Marloes direct wat er beter kon en zorgde voor de beste uitstraling. Ze heeft veel inzicht in vormen, kleuren en materialen en hoe je dat het beste kan combineren. Ik zou haar bij een volgend huis zeker opnieuwn inschakelen.

 

Nov 2019 – Vastgoedstylingpakket

M. Tomassen:

 Afgelopen week hebben wij een metamorfose ondergaan in ons huis die te koop staat. Marlous is oprecht een talent en weet met oog voor detail de vinger op de juiste plek te leggen. Ons huis kreeg professionaliteit en de warmte die het nodig heeft om ons huis verkoopbaar te maken. Persoonlijke aandacht en een heldere uitleg. Dank je wel Marlous voor jouw prettige positieve energie.

Nov 2019 – Vastgoedstyling pakket

Christel:

 Met een lichte twijfel hebben we Marloes ingehuurd. Ze kwam langs en had hele bruikbare tips om onze woning sfeervoller te maken. 80% van haar ideeën hebben we opgevolgd en ik weet zeker dat we onze woning zonder haar hulp niet zo goed hadden verkocht.

Vraag UP: Waarom twijfelde je? 

 Ik twijfelde, omdat ik het een hoog bedrag vond en omdat ik niet overtuigd was dat het huis er zoveel anders uit zou zien, maar het tegendeel bleek waar. Je bent het waard geweest.

Feb 2019 – vastgoedstyling & interieuradvies

M. Vervloet:

 Marloes heeft bij de verkoop van ons huis gezorgd voor een mooie styling. We waren daar erg tevreden over en daarom besloten we haar ook te vragen voor interieur advies voor ons nieuwe huis. Ze heeft ons positief verrast met haar originele ideeën. Ideeën waar wij zelf nooit op gekomen zouden zijn. Ze wist onze smaak en stijl goed te doorgronden en vanuit daar heeft ze een perfect passend moodboard opgesteld en ons van een interieuradvies voorzien waar we erg blij mee zijn. Daarnaast is ze een prettig persoon om mee samen te werken!

Jan 2019 – review makelaar

Eric Jan Nienhuys, Nienhuys Makelaardij Utrecht.

Ik schakel UP Vastgoedstyling in omdat…

 Marloes een vakvrouw is die met haar inzichten de verkoopopbrengst echt positief beïnvloed

Aug 2018 – review makelaar

Bernadette de Vogel, Beumer garantiemakelaars Utrecht

Ik schakel UP Vastgoedstyling in omdat…

 .…eengoed doordachte inrichting en sfeervolle afstyling het beste in een huis naar voren brengt. Kopers krijgen zo een goed beeld wat de mogelijkheden zijn, en de verkopers de beste prijs.

Okt 2018 – review makelaar

Ted Bergholz, April Makelaars De Meern

Ik schakel UP Vastgoedstyling in omdat…

 …. een goed gepresenteerde woning in de meeste gevallen een hogere opbrengst en een kortere verkooptijd voor mijn opdrachtgever oplevert.

April 2018 – Vastgoedstyling pakket

 C. van der Heijden

 Marloes is een heel toegankelijk persoon en prettig in de omgang, die bovendien van aanpakken weet. Ze lijkt een soort van zesde zintuig te hebben door de inrichting/stijl van de woning in haar op te nemen. Hiermee weet ze aan de hand van een paar tips en accessoires in een handomdraai de essentiële kenmerken van de inrichting/stijl te benadrukken. Dit weet ze goed vast te leggen op de foto’s. Foto’s die bovendien scherp zijn en een realistisch beeld weergeven van de grootte van de woning. Genoeg tekst. Het resultaat spreekt voor zich: 29 bezichtigingen en binnen 5 werkdagen boven de vraagprijs verkocht!

 

December 2017 – Vastgoedstyling pakket

M. Knippenberg:

 Het was erg nuttig, behulpzaam en ook leuk om advies van Marlies te krijgen over de styling, inrichting en indeling van ons huis voor de verkoop. Zelf zie je gewoontedingen niet meer en achter je spullen zie je jouw verhalen. Maar andere mensen zien die verhalen niet, die zien gewoon spullen. Aanwezige spullen die drukke kleuren hebben, het moeilijker maken om je eigen stijl ervoor in de plaats te zien. Met een prettige, persoonlijke aanpak geeft marlies hele bruikbare (en uitvoerbare) tips. Ze neemt de tijd voor je en laat je huis er met die tips en wat accessoires echt op z’n mooist uitzien. Voor ons betaalden we de kosten in een totaalpakket bij de makelaar, maar we zouden het bij een volgend huis zo weer doen.

September 2017 – Styling woonhuis Utrecht

Woning van Victoria Waney met review in de video hiernaast! Dankjewel Victoria! Erg bijzonder dat je een video hebt opgenomen. En: ‘Graag gedaan!’

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Augustus 2017 – Meubelverhuur appartement Utrecht

 Dear Marloes, Thank you for your work again. You helped me so much in selling my apartment. I had an almost empty apartment. You helped me so much in decorations. My apartment became so beautiful. I feel surprised by your expertise. I hope you can help my next house in the future. Great job! Best Regards, Lu

 

 

 

 

juni 2017 – Styling appartement Schiedam

Leo de Leede ldeleede@xs4all.nl

 Na het vertrek van mijn moeder naar een verpleegtehuis moesten we “even” het oude huis verkopen. Marloes heeft eerst een plan gemaakt om van de opa en oma flat een verkoopbaar appartement te maken. Zij gaf duidelijk aan welke objecten weg moesten, wat wij zelf als kinderen vanuit ons eigen huis konden plaatsen en als finishing touch heeft zij zelf met eigen spullen de ruimtes vervolmaakt. Daarna heeft ze de foto’s gemaakt, inclusief de 360 graden exemplaren, en een video en alles via de makelaar op Funda geplaatst. Het na het restylen heerlijk lichte en nu ruim ogende appartement is snel verkocht voor een goede prijs. Altijd fijn om een professional in te schakelen!

 

 April 2017 – Meubelverhuur Utrecht

Menno Grandia De-aankoper.nl

 ‘Na mijn oproep op LinkedIn voor een goede vastgoedstyliste werd ik door een collega makelaar getipt om UP Vastgoedstyling in te schakelen. Dit bleek een fantastische keuze. Het huis van mijn relatie was binnen no time verkocht. Het betrof aanvankelijk een leeg huis in Utrecht Oost. Nadat het was ingericht, zag je de verhoudingen en de mogelijkheden. Dit hielp de kijkers om een goede voorstelling te maken. Ik ben ervan overtuigd dat Marloes van UP Vastgoedstyling bij heeft gedragen aan een snellere verkoop en dus een betere koopsom’. Menno Grandia
 

Maart 2017 – Styling Houten

 ‘Ha Marloes, we zitten nog na te genieten en bij te komen van de snelle verkoop. De adviezen van Up vastgoedstyling hebben er zeker toe bijgedragen dat het allemaal zo goed gelukt is. In eerste instantie was er even de reactie …..jeetje wat moeten we veel……,maar met het aanpakken kwam ook de lol erin en hebben we heel wat van jouw voorstellen kunnen realiseren. Ook de foto’s van “voor”en “na” de restyling laten zien hoe je met relatief eenvoudige tips en middelen goede resultaten bereikt. We kunnen jouw werk dan ook van harte aanbevelen, de kosten van de adviezen en de hulp bij de fotosessie voor de finishing touch hebben zich dubbel en dwars uitbetaald. Hartelijke groeten, Kees en Reina Blom, Houten.

 

Januari 2017 – Styling Den Haag

 ‘Na goed advies en de hulp bij uitvoering leek ons appartement nog lichter en ruimer. Er was direct veel animo en het was binnen een paar dagen verkocht. Op naar ons nieuwe huis! Up, bedankt!’ E & AJ

 

December 2016 – Styling Delft

 ‘Beste Marloes, Bedankt voor jouw inzet. Mede door jouw adviezen hebben we ons huis zo goed mogelijk kunnen presenteren, en vervolgens erg goed verkocht. Je zag mogelijkheden die we zelf niet zagen, zoals het creëren van de inloopkast, erg gewild merkten we toen het storm liep op de Open Huizen Dag. Bedankt! Een aanrader.’ M v. G

 

Op Facebook na styling in Utrecht: