REVIEWS

 

Eerdere reviews

Van Mancave tot verkoopbaar stulpje

5,0 rating
14/09/2020

Marloes heeft mijn huis veranderd van mancave naar verkoopbaar stulpje!
Ik wist zelf niet wat ik moest verwachten, maar mijn makelaar werkte altijd samen met Marloes en had alleen maar goede verhalen. Ik ben volledig op hem gevaren. De eerste ontmoeting was gezellig. Marloes is eerlijk en open, en gaat als een wervelwind door het huis. Wanneer de deur van een kamer open ging kwamen de eerste adviezen al, en deze waterval hield niet zomaar op. Gelukkig kwam er een netjes uitgewerkt lijstje over de mail.
Vol vrisse tegenzin hebben we zo veel mogelijk opgevolgd: Ze verteld niet wat je wilt horen, maar wat je moet horen. Deze eerlijkheid kan ik enorm waarderen. Het verdere verkooptraject ging bijzonder goed: hieruit blijkt dat de adviezen van Marloes blind gevolgd kunnen worden. Ik heb zeer veel kijkers gehad en uiteindelijk voor een mooi bedrag verkocht. Zonder haar advies had ik dit voor elkaar kunnen krijgen

Tijmen

Vakwerk

5,0 rating
06/09/2020

Marloes heeft voor ons voor twee projecten de vastgoedstyling verzorgd. Eerst bij de verkoop van een appartement en direct er achteraan bij de verkoop van een eengezinswoning. In beide gevallen is er vakwerk geleverd. Marloes kijkt met professionele ogen naar de woning, maakt foto’s en komt dan met een adviesrapport hoe de woning optimaal gepresenteerd kan worden om de verkoop te bespoedigen. De aanbevelingen uit haar rapport kun je opvolgen maar als je sommige adviezen te ver vindt gaan dan staat het je vrij deze niet op te volgen. Wij zijn zeer ver gegaan in het opvolgen van de adviezen van Marloes. Die waren niet alleen leerzaam maar ook erg leuk om mee aan de slag te gaan. Je leert met andere ogen naar je eigen woning te kijken en hoe met relatief eenvoudige veranderingen en accessories de sfeer in de woning aangepast kan worden. In feite haal je de persoonlijke touch uit je woning en geeft die dan een neutrale doch sfeervolle uitstraling die bij een zo groot mogelijk publiek er toe moet leiden dat men de woning wil komen bezichtigen en uiteindelijk een goed bod uitbrengt. Voor onze projecten heeft dit zeer goed uitgepakt, de kopers stonden in de rij. Zelfs in Coronatijd heeft Marloes haar werk goed kunnen doen door advies op afstand. Aan de hand van foto’s die wij stuurden heeft zij een prima stylingadvies uitgebracht dat wij bijna in zijn geheel overgenomen hebben. Marloes beschikt zelf over een flinke hoeveel stylingaccessoires waaruit zij kan putten voor het styling van de woning. Daarnaast biedt Marloes de mogelijkheid deze stylingaccessoires voor een bepaalde periode te huren. Hiervan hebben wij gebruik gemaakt. Voordeel voor kopers is dat men bij bezichtigingen het interieur aantreft met accessoires van de foto’s op Funda. De fotograaf die de foto’s voor Funda maakt, is ook erg blij als de styling door Marloes is gedaan. Hij vertelde dat hij dan in de meeste gevallen niets meer in het interieur op hoeft te ruimen of aan hoeft te passen. Dat is soms niet het geval als er geen styliste bij de verkoop betrokken is geweest. De styling van Marloes heeft er absoluut aan bijgedragen dat beide woningen binnen no time verkocht werden tegen een mooie prijs. Samengevat: vastgoedstyling door Marloes van UP Vastgoedstyling betaalt zich dubbel een dwars uit. Een aanrader dus.

Rob & Hanneke

Reactie van UP Vastgoedstyling

Beste Rob en Hanneke, wat een prachtige en uitgebreide review, heel veel dank daarvoor! En super dat het jullie zo goed bevallen is, het was heel leuk om jullie allebei te kunnen helpen met een zo goed mogelijke verkoop! Ook in de gekke ‘Coronatijd’ die net was gestart toen jullie gingen verkopen. Heel veel geluk samen in jullie nieuwe woning!

GEWELDIG zo’n vastgoedstylings pakket!

5,0 rating
03/09/2020

Als je je huis wilt verkopen zijn de dames van Up Vastgoedstyling wat je nodig hebt! Niet alleen is het eindresultaat prachtig; de reis er naar toe was voor ons minstens zo belangrijk! Het geduld, de professionaliteit en kwaliteit die wij vonden in zowel Marloes als Sandy was heel bijzonder. Ze laten allebei merken echt voor de klant te willen gaan en een zo mooi mogelijk resultaat neer te zetten. Dus Nederland, kies voor Up Vastgoedstyling … je gaat blij worden! Dit wil je!

Alexander & Irene de Wilde

Reactie van UP Vastgoedstyling

Wow Alexander en Irene, wat heerlijk om te lezen! We gaan er idd altijd voor dus het is heel fijn als dat ook zo wordt ervaren. En we zijn heel blij dat jullie tweede poging om jullie huis te verkopen geslaagd is, en dat UP er deze keer onderdeel van mocht zijn! Heel veel geluk in jullie mooie nieuwe huis en jullie nieuwe avontuur!

Dank je wel Marloes!

5,0 rating
29/08/2020

Op advies van onze makelaar hebben wij, voor ons huis in de verkoop ging, een afspraak met jou gemaakt. Enthousiast maakte je kennis met ons volgepakte, kleurrijke en drukke huis. Je maakte foto’s en aantekeningen van elke kamer en bent hiermee aan de slag gegaan. Dit resulteerde in handige tips en verrassende adviezen hoe wij elke plekje in en rondom ons huis zo goed mogelijk tot zijn recht konden laten komen. Na de finishing touch met enkele woonaccessoires van jou die we voor een aangename prijs van je konden blijven huren, was ons huis zo opgeruimd en gestyled dat het voor ons gevoel zo in een magazine kon. Mede dankzij jou is ons huis prachtig gepresenteerd op Funda. Wij kijken terug op een goede klik en een hele fijne samenwerking.

Mandy en Dick Troost

Reactie van UP Vastgoedstyling

Wat fijn, ik kijk er precies zo op terug! Super om jullie bij de verkoop te kunnen helpen, nogmaals gefeliciteerd met de succesvolle verkoop en veel geluk in jullie mooie nieuwe appartement!

Van een huis, naar een thuis

5,0 rating
28/08/2020

De woning die Marloes heeft helpen verkopen was volledig gerenoveert, bijna alsof het nieuwbouw was. Eerst dacht ik “dit gaan geweldige foto’s worden”, maar toen alles zo strak en leeg was, had het weinig uitstraling. Het was een huis maar geen thuis waar je jezelf zag wonen.
Na kennismaking met Marloes heb ik gekozen voor het complete pakket met meubels en al. Binnen 1 dag was alles geregeld en gluurde de hele buurt naar binnen. Echt geweldig. De meubels en styling haalde de meerwaarde van de woning naar boven en liet je zien hoe je er kon wonen. Nog geen dag later was de woning verkocht, iedereen blij!

August

Reactie van UP Vastgoedstyling

Dankjewel August voor jouw prachtige review! Het was een feest om het door jou zo goed en aandachtig gerenoveerde huis mooi in te richten voor de verkoop! Ik help je graag nog eens! Hartelijke groet, Marloes

Juni 2020 – Vastgoedstylingpakket

 Marloes heeft ons geholpen met het stylen van ons huis om deze optimaal te kunnen verkopen. Zij heeft heel goed werk verricht, wat heeft bijgedragen aan een snelle en goede verkoop! Marloes is erg sympathiek en deskundig. Ze had zelf ook nog wat leuke decoratiematerialen mee die wij konden lenen, die maakten het plaatje helemaal af! Marloes, hartelijk dank! L. Kurt

 

Mei 2020 – Vastgoedstylingpakket

 Ik ben zeer positief over Marloes en de bijdrage die ze had om ons huis beter te verkopen. Wij dachten dat de beste methode om ons huis te verkopen was dat het zo leeg mogelijk moest zijn. Marloes heeft ons doen inzien dat accessoires kunnen zorgen voor aankleding en er niet gelijk uitziet als prullaria. Met de tips zijn we aan de slag gegaan en naderhand zag het er een stuk gezelliger uit. Kijkend naar ons huis wist Marloes direct wat er beter kon en zorgde voor de beste uitstraling. Ze heeft veel inzicht in vormen, kleuren en materialen en hoe je dat het beste kan combineren. Ik zou haar bij een volgend huis zeker opnieuwn inschakelen.

 

Nov 2019 – Vastgoedstylingpakket

M. Tomassen:

 Afgelopen week hebben wij een metamorfose ondergaan in ons huis die te koop staat. Marlous is oprecht een talent en weet met oog voor detail de vinger op de juiste plek te leggen. Ons huis kreeg professionaliteit en de warmte die het nodig heeft om ons huis verkoopbaar te maken. Persoonlijke aandacht en een heldere uitleg. Dank je wel Marlous voor jouw prettige positieve energie.

Nov 2019 – Vastgoedstyling pakket

Christel:

 Met een lichte twijfel hebben we Marloes ingehuurd. Ze kwam langs en had hele bruikbare tips om onze woning sfeervoller te maken. 80% van haar ideeën hebben we opgevolgd en ik weet zeker dat we onze woning zonder haar hulp niet zo goed hadden verkocht.

Vraag UP: Waarom twijfelde je? 

 Ik twijfelde, omdat ik het een hoog bedrag vond en omdat ik niet overtuigd was dat het huis er zoveel anders uit zou zien, maar het tegendeel bleek waar. Je bent het waard geweest.

Feb 2019 – vastgoedstyling & interieuradvies

M. Vervloet:

 Marloes heeft bij de verkoop van ons huis gezorgd voor een mooie styling. We waren daar erg tevreden over en daarom besloten we haar ook te vragen voor interieur advies voor ons nieuwe huis. Ze heeft ons positief verrast met haar originele ideeën. Ideeën waar wij zelf nooit op gekomen zouden zijn. Ze wist onze smaak en stijl goed te doorgronden en vanuit daar heeft ze een perfect passend moodboard opgesteld en ons van een interieuradvies voorzien waar we erg blij mee zijn. Daarnaast is ze een prettig persoon om mee samen te werken!

Jan 2019 – review makelaar

Eric Jan Nienhuys, Nienhuys Makelaardij Utrecht.

Ik schakel UP Vastgoedstyling in omdat…

 Marloes een vakvrouw is die met haar inzichten de verkoopopbrengst echt positief beïnvloed

Aug 2018 – review makelaar

Bernadette de Vogel, Beumer garantiemakelaars Utrecht

Ik schakel UP Vastgoedstyling in omdat…

 .…eengoed doordachte inrichting en sfeervolle afstyling het beste in een huis naar voren brengt. Kopers krijgen zo een goed beeld wat de mogelijkheden zijn, en de verkopers de beste prijs.

Okt 2018 – review makelaar

Ted Bergholz, April Makelaars De Meern

Ik schakel UP Vastgoedstyling in omdat…

 …. een goed gepresenteerde woning in de meeste gevallen een hogere opbrengst en een kortere verkooptijd voor mijn opdrachtgever oplevert.

April 2018 – Vastgoedstyling pakket

 C. van der Heijden

 Marloes is een heel toegankelijk persoon en prettig in de omgang, die bovendien van aanpakken weet. Ze lijkt een soort van zesde zintuig te hebben door de inrichting/stijl van de woning in haar op te nemen. Hiermee weet ze aan de hand van een paar tips en accessoires in een handomdraai de essentiële kenmerken van de inrichting/stijl te benadrukken. Dit weet ze goed vast te leggen op de foto’s. Foto’s die bovendien scherp zijn en een realistisch beeld weergeven van de grootte van de woning. Genoeg tekst. Het resultaat spreekt voor zich: 29 bezichtigingen en binnen 5 werkdagen boven de vraagprijs verkocht!

 

December 2017 – Vastgoedstyling pakket

M. Knippenberg:

 Het was erg nuttig, behulpzaam en ook leuk om advies van Marlies te krijgen over de styling, inrichting en indeling van ons huis voor de verkoop. Zelf zie je gewoontedingen niet meer en achter je spullen zie je jouw verhalen. Maar andere mensen zien die verhalen niet, die zien gewoon spullen. Aanwezige spullen die drukke kleuren hebben, het moeilijker maken om je eigen stijl ervoor in de plaats te zien. Met een prettige, persoonlijke aanpak geeft marlies hele bruikbare (en uitvoerbare) tips. Ze neemt de tijd voor je en laat je huis er met die tips en wat accessoires echt op z’n mooist uitzien. Voor ons betaalden we de kosten in een totaalpakket bij de makelaar, maar we zouden het bij een volgend huis zo weer doen.

September 2017 – Styling woonhuis Utrecht

Woning van Victoria Waney met review in de video hiernaast! Dankjewel Victoria! Erg bijzonder dat je een video hebt opgenomen. En: ‘Graag gedaan!’

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Augustus 2017 – Meubelverhuur appartement Utrecht

 Dear Marloes, Thank you for your work again. You helped me so much in selling my apartment. I had an almost empty apartment. You helped me so much in decorations. My apartment became so beautiful. I feel surprised by your expertise. I hope you can help my next house in the future. Great job! Best Regards, Lu

 

 

 

 

juni 2017 – Styling appartement Schiedam

Leo de Leede ldeleede@xs4all.nl

 Na het vertrek van mijn moeder naar een verpleegtehuis moesten we “even” het oude huis verkopen. Marloes heeft eerst een plan gemaakt om van de opa en oma flat een verkoopbaar appartement te maken. Zij gaf duidelijk aan welke objecten weg moesten, wat wij zelf als kinderen vanuit ons eigen huis konden plaatsen en als finishing touch heeft zij zelf met eigen spullen de ruimtes vervolmaakt. Daarna heeft ze de foto’s gemaakt, inclusief de 360 graden exemplaren, en een video en alles via de makelaar op Funda geplaatst. Het na het restylen heerlijk lichte en nu ruim ogende appartement is snel verkocht voor een goede prijs. Altijd fijn om een professional in te schakelen!

 

 April 2017 – Meubelverhuur Utrecht

Menno Grandia De-aankoper.nl

 ‘Na mijn oproep op LinkedIn voor een goede vastgoedstyliste werd ik door een collega makelaar getipt om UP Vastgoedstyling in te schakelen. Dit bleek een fantastische keuze. Het huis van mijn relatie was binnen no time verkocht. Het betrof aanvankelijk een leeg huis in Utrecht Oost. Nadat het was ingericht, zag je de verhoudingen en de mogelijkheden. Dit hielp de kijkers om een goede voorstelling te maken. Ik ben ervan overtuigd dat Marloes van UP Vastgoedstyling bij heeft gedragen aan een snellere verkoop en dus een betere koopsom’. Menno Grandia
 

Maart 2017 – Styling Houten

 ‘Ha Marloes, we zitten nog na te genieten en bij te komen van de snelle verkoop. De adviezen van Up vastgoedstyling hebben er zeker toe bijgedragen dat het allemaal zo goed gelukt is. In eerste instantie was er even de reactie …..jeetje wat moeten we veel……,maar met het aanpakken kwam ook de lol erin en hebben we heel wat van jouw voorstellen kunnen realiseren. Ook de foto’s van “voor”en “na” de restyling laten zien hoe je met relatief eenvoudige tips en middelen goede resultaten bereikt. We kunnen jouw werk dan ook van harte aanbevelen, de kosten van de adviezen en de hulp bij de fotosessie voor de finishing touch hebben zich dubbel en dwars uitbetaald. Hartelijke groeten, Kees en Reina Blom, Houten.

 

Januari 2017 – Styling Den Haag

 ‘Na goed advies en de hulp bij uitvoering leek ons appartement nog lichter en ruimer. Er was direct veel animo en het was binnen een paar dagen verkocht. Op naar ons nieuwe huis! Up, bedankt!’ E & AJ

 

December 2016 – Styling Delft

 ‘Beste Marloes, Bedankt voor jouw inzet. Mede door jouw adviezen hebben we ons huis zo goed mogelijk kunnen presenteren, en vervolgens erg goed verkocht. Je zag mogelijkheden die we zelf niet zagen, zoals het creëren van de inloopkast, erg gewild merkten we toen het storm liep op de Open Huizen Dag. Bedankt! Een aanrader.’ M v. G

 

Op Facebook na styling in Utrecht: